Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

12 Minutes szűk egy minutába sűrítve

Új előzetest kapott a tavaly bejelentett időhurkos kalandjáték.

2020.08.28. 00:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Annapurna Interactive gondozásában készül Luis Antonio izgalmasnak ígérkező kalandjátéka, a 12 Minutes. A címadás elég sokatmondó, ugyanis egy olyan időhurkos alkotásról van szó, amelyben a játékosok egy 12 perces időszakot kell újra és újra végigjátszaniuk.

A történet főhőséhez egy nap egy rendőrtiszt csönget be, aki a felesége meggyilkolásával gyanúsítja meg őt, majd végez is vele. Ezt kell valahogy megakadályoznunk, erre pedig megannyi lehetőségünk lesz az állandóan újra induló 12 percek miatt.

A 12 Minutes a gamescom alkalmából új előzetest kapott, amely ugyan nem tizenkét perces, csak szűk egy, de ez is elegendő, hogy ízelítőt kapjunk a ránk váró kalandokból és hangulatból. És nem mellesleg az is kiderül belőle, hogy nem akármilyen hollywoodi sztárokat sikerült megnyerni a projektnek. A játék szereplőit ugyanis James McAvoy, Daisy Ridley és Willem Dafoe keltik majd életre.

A premierre még idén sor kerül PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X-en is, de ennek pontos dátuma egyelőre nem ismert. Talán tizenkét perc múlva megtudjuk… ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Twelve Minutes

« Előző hír: Ilyen lesz a Little Nightmares II
Következő hír: 12 Minutes szűk egy minutába sűrítve »