Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

WM címmel új játékon dolgozik a Destructive Creations

Az öncélú pusztítás és a középkori háborúskodás után ezúttal a második világháború felé veszik az irányt.

2020.08.13. 23:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Destructive Creations stúdió azon játékfejlesztők közé tartozik, amely csak néhány éve létezik ugyan, mégis sikerült eddigi játékaival elég nagy hírnévre szert tennie. Persze az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az egyik legősibb marketingfogást használták fel (nem, nem a hirdessen nővel tételt): a botrányt.

Első játékuk a Hatred volt, amely a teljesen öncélú brutalitással hívta fel magára a figyelmet, amivel eléggé ki is verte a biztosítékot sokaknál. Más kérdés, hogy egyébként egy közepes alkotásról volt szó.

Második játékukat viszont sokkal kisebb hírverés előzte meg, pedig az IS Defense (amelynek témája szintén elég polgárpukkasztó volt) alapvetően egész jó fogadtatásban részesült. Ezt követte eddigi legnagyobb játékuk, az Ancestors Legacy, amellyel belekóstoltak a valósidejű stratégiák műfajába is – egész jó érzékkel.

Itt tart most a Destructive Creations amellett, hogy immár indie stúdiók kiadójaként is működik. A csapat azonban nem pihen, a legújabb hírek szerint ismét új játékon dolgoznak. Egyelőre csak nagyon kevés részlet ismert, hiszen a bővebb bemutatóra csak valamikor a következő hetekben kerül majd sor.

Az új játék a WM címet kapta és az első alig félperces bemutató alapján ismét egy új témához nyúlnak, ám ezúttal egy jóval népszerűbbhöz: a második világháborúhoz. A videóból nem sokat lehet kikövetkeztetni, de vélhetően a csapat most is inkább a nyersebb oldalról fogja megközelíteni a témát. Annyit azért elárultak, hogy a játék alapjául a keleti front eseményei szolgáltak.

Ennyit tudni jelenleg a WM-ről, amely PC mellett PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X-re is el fog készülni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: War Mongrels

« Előző hír: Még idén megjelenik a DARQ: Complete Edition
Következő hír: Polippüfölésre hív a Dog Duty »