Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Bemutatkoznak a WWE 2K Battlegrounds játékmódjai

A 2K Games új alapokra helyezi a WWE sorozatot.

2020.08.13. 16:47 | szerző: Pixelhexer89 | kategória: Játék

Akár játszottatok a WWE 2K20 pankrátorjátékkal, akár nem, bizonyára belefutottatok azokba a felvételekbe, amelyek ugyan a játékból származtak, de simán megállhatták volna a helyüket egy B-kategóriás sátánista horrorfilmben is. Úgy tűnik, hogy a negatív kommentek cunamija a helyzet átértékelésére késztette a 2K Gamest, akik így az NBA széria mellett a WWE-t is árkád vonalon viszik tovább, az ősszel érkező WWE 2K Battlegroundsszal.

A legújabb trailerben a saját magát csak szerényen a pankráció valaha élt legnagyobb szószólójának nevező Paul Heyman lebbenti fel a fátylat a különböző játékmódokról. Lesz itt többek között egyjátékos mód, képregényszerű narrációval, 1-1, illetve 2-2 elleni küzdelmek kanapékooperatív vagy online módban, de akár saját, egyedi pankrátorunkat is megalkothatjuk, hogy a nulláról indulva mi legyünk a WWE legújabb világsztárja.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk nektek, több mint 70 profi WWE pankrátor lesz elérhető a játékban, köztük a legendás The Rock (Dwayne Johnson), John Cena vagy éppen Becky Lynch.

Cikkajánló
WWE 2K20 – Hiteles, mint a pankráció...
Öt percig izgalmas, öt percig érdekes, onnantól röhejes.
» Olvasd el!

A WWE 2K Battlegrounds 2020. szeptember 18-án jelenik meg PC, Playstation 4, Xbox One és Nintendo Switch platformokra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: WWE 2K Battlegrounds

« Előző hír: Jövőre érkezik a hiánypótló Pizza Simulator
Következő hír: Még idén megjelenik a DARQ: Complete Edition »