Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

ExoCorps néven új multiplayer lövöldözős játék érkezik

A sci-fi köntösbe bugyolált indie alkotás már ősszel korai hozzáférésben lesz.

2020.08.13. 14:08 | szerző: Pixelhexer89 | kategória: Játék

A Gingerbread Games egy amerikai informatikus-designer házaspár közös projektje, amelyet 2013-ban hívtak életre. Legújabb, ExoCorps névre keresztelt játékukban a nem túl távoli jövőben kell miszlikbe aprítanunk ellenfeleinket, miközben biztonságunkról speciális exoskeletonunk gondoskodik. A harc nemcsak a földön, hanem jetpackünk segítségével a levegőben is zajlik, a fegyverarzenált pedig többek között automata fegyverek, rakéták és plazma sugarak alkotják. Azon játékosok számára, akik a nyílt konfrontáció helyett a lesből támadást részesítik előnyben, a lézeres célzású sniper nyújthat megfelelő alternatívát.

A fejlesztők bevallása szerint nem ész nélküli lövöldözésre kell számítani, hanem taktikus összecsapásokra. Akkor arathatunk győzelmet, ha ki tudjuk fürkészni a másik játékos gyengeségeit. Így például, ha ellenfelünk túl sok időt tölt a levegőben, akkor külső páncélzata túlmelegszik, így a hőérzékelővel felszerelt rakéták sokkal könnyebben eltalálják. A játék taktikai oldalát tovább erősíti, hogy a lőszerért és az életerőpontokért is meg kell küzdenünk az ellenfeleinkkel.

Az ExoCorps szeptember 17-én érkezik a Steam Early Access kínálatába, és kezdetben deathmatch, team deathmatch, valamint capture the flag játékmódokat tartalmaz majd. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Három napig ingyenes a Quake II
Következő hír: Megjelent és 24 órán keresztül ingyenes az A Total War Saga: Troy »