Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Konzol - Microsoft

Novemberben kerül boltokba az Xbox Series X

És ha igazak a pletykák, egy olcsóbb konzolverzió is érkezik.

2020.08.12. 14:10 | szerző: Dino | kategória: Konzol - Microsoft

A Microsoft pontosította várva várt új konzoljának, az Xbox Series X-nek a megjelenési idejét. Eddig ugye annyit lehetett tudni, hogy idén év végére, még karácsony előtt a boltokba kerül a masina, most már azonban az is kiderült, hogy valamikor novemberben lesz a nagy nap. Eddig tart a hivatalos információ, azonban szivárgásoknak köszönhetően még ennél is többet megtudhattunk.

Egy Twitterre felkerült fotón ugyanis az információk szerint az új kontrollerek doboza látható, rajta egy matricával, miszerint nem szabad eladni vagy kirakni a polcra november 6. előtt. Ez pedig egyet jelenthet: hogy azon a napon fog megjelenni az Xbox Series X.

És még mindig nincs vége az Xbox körüli híreknek: egy Twitter-felhasználó ugyanis hozzájutott a vadonatúj Xbox Wireless Controller egy példányához, a doboz oldalán pedig egy igen érdekes dolgot fedezett fel. A gamepad ugyanis amellett, hogy Xbox Series X-hez, valamint Xbox One-hoz, Windows 10-es PC-hez és Android/iOS készülékekhez használható, még a be sem jelentett Xbox Series S-hez is jó lesz. Ez pedig egyértelműen azt jelenti, hogy a Microsoft egy második konzolt is piacra dob - feltételezhetően az XSX olcsóbb verzióját.

Novemberben kerül boltokba az Xbox Series X

Bár az Xbox Series X egyik fő nyitócímének szánt Halo Infinite átcsúszott 2021-re, rengeteg olyan játékra számíthatunk, amelyek még idén megérkeznek, és kihasználják majd az XSX képességeit. Köztük lesz például az Assassin's Creed Valhalla, a Dirt 5, a Yakuza: Like a Dragon és a Watch Dogs: Legion. De több mint 40 régebben megjelent játék is frissítést kap majd az új konzol érkezéséhez, mint például a Destiny 2, a Forza Horizon 4, a Gears 5 vagy az Ori and the Will of the Wisps. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Fotó: @zakk_exe

« Előző hír: Honey, I Joined a Cult – Jövőre te is vallási fanatikus lehetsz!
Következő hír: Három Williams flipperasztallal bővül a Pinball FX3 »