Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Honey, I Joined a Cult – Jövőre te is vallási fanatikus lehetsz!

Pár hónap múlva megtudhatjuk, milyen lehetett a ’70-es évek Amerikájában szektatagnak lenni.

2020.08.12. 12:15 | szerző: Pixelhexer89 | kategória: Játék

„Drágám, megjöttem! Ja, és mától szektatag vagyok, szóval többet nem láttok majd a gyerekkel engem!” – fordult sarkon játékbeli karakterünk, és elindult a birtokra, ahol már várta őt a többi beavatott.

Valami hasonló felütésre számíthatunk a Sole Survivor Games által fejlesztett és a Team17 által kiadásra kerülő szektaszimulátor, a Honey, I Joined a Cult esetében. A játék az 1970-es években játszódik, amikor is az alapoktól kell felépítenünk egy sok követővel rendelkező, lehetőleg anyagilag minél prosperálóbb szektát. Annak érdekében, hogy egyre sikeresebbek legyünk, nem elég pusztán követőket toborozni, oda kell figyelnünk arra is, hogy jól érezzék magukat az önkéntes bezártságuk ideje alatt. Emellett a külső gonosz erők, mint például oknyomozó újságírók, elnyomó kormányzati szervek és egyéb eretnek vallási szervezetek támadásait is vissza kell vernünk.

Szektánk kialakítása során szabad kezet kapunk a birtok, az épület és annak helyiségeinek testre szabásában, a küldetések teljesítése által pedig megerősíthetjük személyes karizmánkat, ezáltal uralmunk alatt tartva az egyre növekvő számú hívőket.

A Honey, I Joined a Cult funky szektájához előreláthatólag 2021 első felében csatlakozhattok a Steam Early Access keretében. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Elindult a Crowfall MMORPG zárt bétatesztje
Következő hír: Novemberben kerül boltokba az Xbox Series X »