Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Elindult a Crowfall MMORPG zárt bétatesztje

A készítők az első nagy megmérettetésnek szánják az akciót.

2020.08.12. 11:55 | szerző: Pixelhexer89 | kategória: Játék

Az austini székhelyű ArtCraft Entertainment bejelentette, hogy elindult a Crowfall névre keresztelt MMORPG bétatesztje. A meghívókat az elkövetkezendő hetekben, hónapokban fogják megkapni a feliratkozók. Annak sem kell aggódnia, aki eddig nem jelezte részvételi szándékát, vagy esetleg nem is hallott a készülő alkotásról, ugyanis a bétatesztre történő jelentkezés a játék honlapján továbbra is él.

J. Todd Coleman, az ArtCraft Entertainment társalapítója és kreatívigazgatója szerint már a játék koncepciójának kidolgozásakor arra törekedtek, hogy online szerepjátékuk elüssön a zsáner hasonszőrű tagjaitól. Úgy véli, hogy az MMORPG-k világai mára unalmassá váltak, és a játékosok döntéseitől teljesen függetlenül léteznek. A Crowfall esetében pontosan ezen szeretnének változtatni úgy, hogy a nagyobb csoportok, frakciók cselekedetei és választásai kihatással legyenek az adott világra. Emellett jelentős szerepet kapnak majd a társadalmi kapcsolatok és a politikai érdekszövetségek is. Elhivatottságukat pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2 éve saját részleget nyitottak a készülő szerepjátékuknak.

Aki nem szeretne arra várni, hogy megkapja a bétateszt meghívóját, és szívesen támogatná egy kis pénzmaggal a játék elkészültét, az a minimum 49,99 eurós támogatói csomag megvásárlásával már bele is vetheti magát a kalandokba.

A Crowfall jelen állás szerint kizárólag személyi számítógépekre készül, pontos megjelenési dátuma még nem ismert. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Elhagyta az Early Access fázist a Godhood
Következő hír: Honey, I Joined a Cult – Jövőre te is vallási fanatikus lehetsz! »