25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Készül a Ford Racing Evolution

Írta: Madrac 5 hozzászólás

Az Empire és a Ford egyesítik erőiket és közösen kezdenek bele a Ford Racing Evolution fejlesztésébe. Az Empire adja a fejlesztőket, a Ford pedig a precíz technológiai adatokat, melyek nélkül nem lehet igazán valósághű egy játék se. Többféle játékmód is helyet kap benne, versenyezhetünk rendes és ovál pályákon vagy kipróbálhatjuk tudásunkat a hegyi utakon, mint rally versenyző, esetleg városban vagy vidéki utakon is száguldozhatunk. A remek grafika mellett realisztikus fizika jellemzi majd a játékot, melyben harminckét különböző Ford modell kap helyet, ilyenek a Ford GT, az új 2004-es F-150, az SVT Lightning, az SVT Mustang Cobra, a 2002-es Thunderbird, a Mustang Mach III, a Gran Torino, az 1955-ös Thunderbird, az 1971-es Mustang, a Focus Rally és 49 Coupe. Az autóversenyre, mely szinte minden vezető konzolra és PC-re is elkészül, 2003. október 31-ig kell majd várni, de hogy ez könnyebben elteljen, itt van pár kép a készülő programból.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Ford Racing 2
  • Ford Racing 2
  • Ford Racing 2
  • Ford Racing 2

Ford Racing 2

Platform:

Fejlesztő: Razorworks

Kiadó: Empire Interactive

Megjelenés:
2003. október 31. PC
n/a: PS2

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

mucius
mucius [10106]
nincsen csúnya grafikája. a tükroződés meg egyenesen kurvajó. Bár maga a játék egy kicsit gáz, de azért el lehet vele játszogatni.
Mármint a Ford Racing 2 Evolution-ról beszéltem.
:-D:-);-):-(X-(:-((
Dino
Dino [5990]
A Ford Racing egy igen szép grafikájú játék volt a maga idejében, csak az irányítást maximálisan elszúrták... (A fejlesztők azelőtt a Grand Touringot csinálták, ami szintén szép volt, talán az valamivel jobb is volt a Ford Racingnél). A kiadó meg akkor is az Empire volt, szerintem a fejlesztő most is a régi csapat lesz.
ElitE
ElitE [419]
lehet nem az Empire-re kellett volna bízni ezt a gammát, mert nem dobtam hanyat magam a képek láttán... sőt :-/
Bugs Bunny
Bugs Bunny [1541]
Félre van értve!:P
Amugy lehet enis beszerzem majd ha kiadjak...
kari007
kari007 [8]
hohóóóóó, ez nekem KELL :-D
Mustang-rajongóknak "melegen" ajánlom! ;-)

( ne tessék félreérteni, hehe ) :-)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (5 db)