Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

PlayStation 4-exkluzívként érkezik a The Crown of Wu

A Kínában játszódó akció-kalandjáték év végén jelenik meg.

2020.08.11. 17:10 | szerző: Pixelhexer89 | kategória: Játék

A Sony Interactive Entertainment spanyol részlege a PlayStation Talents projekt keretében már számos indie fejlesztőstúdiót támogatott abban, hogy játékuk megjelenhessen PlayStation 4 konzolon. Így történt ez a hispán Red Mountain Games esetében is, akik a madridi Trazos Escuela hallgatóival kiegészülve alkották meg a The Crown of Wut.

A logikai feladványokkal tarkított, külső nézetes akció-kalandjátékban a kínai császár egykori hírnökét, Wut alakítjuk, aki a múltban szörnyű dolgokat követett el, mivel elméjét megfertőzte a korona okozta hatalmi vágy. Hosszú évszázadokig tartó rabság után, egy modern korra ébredve, Wu küldetése az, hogy vezekeljen korábbi bűneiért, és hogy megakadályozza az időközben elveszett korona még nagyobb pusztítását.

A játék fejlesztői szerint az alkotásban egyszerre jut szerephez az ókori Kínai Birodalom, amelyben mitikus lényekkel küzdhetünk meg, illetve napjaink Kínája, ahol robotok nehezítik majd meg a dolgunkat. Az összecsapások között logikai feladványok, rengeteg felfedeznivaló és gyűjthető tárgy színesíti a játékmenetet.

A The Crown of Wu kizárólag digitális formában, PlayStation 4-exkluzívként jelenik meg 2020. végén. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

A tesztpéldányt a játék hazai forgalmazója, a Cenega biztosította.

« Előző hír: Októberben érkezik Nintendo Switchre az Oddworld: New ’n’ Tasty
Következő hír: Marvel’s Avengers béta próbakör »