Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Októberben érkezik Nintendo Switchre az Oddworld: New ’n’ Tasty

A rajongók pedig már elő is rendelhetik a normál és limitált dobozos kiadásokat.

2020.08.11. 16:50 | szerző: Pixelhexer89 | kategória: Játék

A 2014-ben megjelent Oddworld: New ’n’ Tasty októbertől már elérhető lesz Switch konzolokra is a Nintendo kínálatában. A több mint 20 éves múltra visszatekintő akció-platformer játéksorozat legutóbbi részét a Nintendo eShopon keresztül is megvásárolhatjátok, de dobozos kiadásban is piacra kerül. Ez utóbbi esetében az Oddworld Inhabitants gárdája, valamint a Microids – a Switch verzió társkiadója – egy limitált kiadással is kedveskedik, amely egy 3D-s mozgóképes dobozban tartalmazza a játékot, egy kulcstartó és számos matrica társaságában.

A Nintendo Switch verzió érkezésének apropóján egy kedvcsináló videót is közzétett a Microids, amelyben bepillantást nyerhetünk, miféle fejtörőkkel és ellenfelekkel kell szembenézni Abe-nek, a játék főhősének annak érdekében, hogy elkerülje saját maga és társainak húspogácsaként történő feldolgozását.

Az Oddworld sorozat háza táján szerencsére nem ez az egyetlen jó hír. Ahogy már korábban beszámoltunk róla, hosszú évek munkája után révbe érhet az Oddworld: Soulstrom, amely az 1998-as Oddworld: Abe’s Exoddus remake-je, és ami a tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is megjelenik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Oddworld: New 'n' Tasty

« Előző hír: Megjelent a Fast & Furious Crossroads
Következő hír: PlayStation 4-exkluzívként érkezik a The Crown of Wu »