Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Megjelent a Fast & Furious Crossroads

Az internet azonban nem csak a felbőgő motorok zajától hangos.

2020.08.11. 16:39 | szerző: Pixelhexer89 | kategória: Játék

Még csak pár napja, augusztus 7-én jelent meg a Fast & Furious Crossroads, a Halálos iramban akciófilm-sorozat legújabb videójáték-adaptációja, az internet máris tele van a nemzetközi sajtó és a játékosok negatív kritikáival.

A Metacritic oldalán egyelőre 33 ponton áll a PlayStation 4-es verzió, az értékelések többsége pedig hiába dicséri a sztorimódban szerepet kapó Vin Diesel (Dom), Michelle Rodriguez (Letty), illetve Tyrese Gibson (Roman) alakítását, a játék érdemi részével kapcsolatban, mint pl. a vizuális megvalósítás vagy a küldetések kivitelezése, meglehetősen sok probléma akad.

Van itt pedig minden, mint a búcsúban: a játék során többek között Athénban, Barcelonában és Marokkóban engedhetjük szabadjára az országúti őrületet, akik pedig 2020. szeptember 7. előtt beszerzik a játékot, azok megkapják a Launch Pack csomagot is, amely egy egyedi festésű Mitsubishi Eclipse-t is tartalmaz. A játékban természetesen multiplayer mód is helyet kapott, amelyben a három frakció (rendőrők, hősök, rosszfiúk) valamelyikét kiválasztva, barátainkkal együtt vehetünk részt az autós hajszákban.

Egyelőre sajnos úgy tűnik, hogy a játék olyan útegálazódáshoz (sic!) érkezett, ahol kisodródott, a mélybe zuhant, kigyulladt és felrobbant, majd még egy repülő is rázuhant.

A Fast & Furious Crossroads PC-re (digitális formában), valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra kapható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Fast & Furious: Crossroads

« Előző hír: Röki teszt – Kalandozás skandináv módra
Következő hír: Októberben érkezik Nintendo Switchre az Oddworld: New ’n’ Tasty »