Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Antigravitációs száguldásra hív a Pacer

Már ősszel indulhat a hajsza a győzelemért, akár battle royale módban is.

2020.08.10. 21:09 | szerző: Pixelhexer89 | kategória: Játék

Az F-Zero és WipEout játékok szellemi örököseként száll harcba az R8 Games üdvöskéje, a Pacer, amely 14 különböző pályával, világbajnokságba implementált egyjátékos kampánnyal, 10 versenyzős multiplayerrel, valamint 8 játékmóddal száll harcba a sebességfüggő játékosok kegyeiért. Az utóbbiak között nemcsak a hagyományosnak számító körverseny vagy az egyenes kieséses Elimination mód, hanem egy egyedi battle royale megoldás, a Storm is helyet kap.

A Pacer világa a motorsportok jövőjét kívánja megismertetni a játékosokkal. A játék története szerint ugyanis 2075-re az emberek megőrülnek az antigravitációs autóversenyért, amelynek brutális tempójába ti is belekóstolhattok, ha megtekintitek az alábbi előzetest.

A nézők vágyait kihasználva számos nagyvállalat indít csapatokat a világméretű megmérettetésen, hogy végül övék legyen a dicsőség, és az ezzel járó rengeteg pénz.

Ha felvillanyoz benneteket a vad száguldás okozta adrenalin, akkor jó hír lehet, hogy már 2020. szeptember 17-én beülhettek a volán mögé a Pacerben, PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Pacer

« Előző hír: Mit tudtunk meg a Cyberpunk 2077-ről?
Következő hír: Magyarországon is elérhető a Phantasy Star Online 2 »