Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Új küldetéssel bővült a Comanche

A korai változat emellett külső nézetet és tovább javított irányítást is kapott.

2020.08.10. 15:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Megérkezett a Comanche korai változatának augusztusra tervezett frissítése, amely a szokásos hibajavítások és játékmeneti finomítások mellett természetesen tartalmi bővítéseket is hozott magával. A frissítés saját nyúlfarknyi trailert is kapott.

Az újdonságok közül az egyik legfontosabb az új egyszemélyes küldetés, a Bank Job. Ennek során egy sivatagi erődítmény és annak védelmi rendszere ellen intézhetünk mindent elsöprő támadást. Mi természetesen a levegőből, de kapunk szárazföldi egységektől is támogatást. Illetve inkább mi nyújtunk nekik támogatást a harcban.

Cikkajánló
Comanche early access próbakör – Klasszikus új köntösben
Még elég foghíjas a tartalom, de az irány nem rossz.
» Olvasd el!

A játékmenet két fontos újdonsággal gyarapodott. Egyfelől immár külső-hátsó nézetből is irányíthatjuk helikopterünket, erre régóta vártak már a rajongók. Másfelől a helikopter irányítását is tovább csiszolták. Ez a korai változat premierjekor a közel kezelhetetlen kategóriába esett, de egy gyors frissítéssel sokat javítottak rajta. Most pedig ezen dolgoztak tovább, hogy a pusztító gépezet még szebben muzsikáljon a kezünk alatt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Comanche (2020)

« Előző hír: Pályatervezővel jön a PGA Tour 2K21
Következő hír: Visszatért a The Riftbreaker demója »