Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Kapd el a gyilkost a This is the Zodiac Speaking kalandjátékban!

A hírhedt, soha el nem kapott sorozatgyilkos nyomába eredhetünk az ősszel érkező játékban.

2020.08.10. 14:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Talán nem tartozik a leghírhedtebb sorozatgyilkosok közé, de kétségtelenül az egyik legügyesebb volt a maga idejében a zodiákus. Mint ismert, a ’60-as években szedte áldozatait, és bár rendszeresen jelentkezett levélben vagy akár telefonon is, sosem tudták elkapni. Személyazonossága máig ismeretlen.

Ez a hátborzongató ügy ihlette meg a Punch Punk Games stúdió csapatát, aki egy nyomozós kalandjáték fejlesztésébe kezdtek. Ez lesz a This is the Zodiac Speaking, amely a tervek szerint szeptember végén jelenik majd meg.

A sztori főhőse Robert Hartnell újságíró lesz, aki egy este telefonhívást kap a gyilkostól. Hartnell nyomozásba kezd, és apránként igyekszik összerakni a kirakóst, hogy kiderítse, ki is a gyilkos valójában. Mindez játékmenet szempontjából egy lopakodós, kutakodós kalandjátékot jelent majd, amelyben természetesen egy sor fejtörőt is meg kell majd oldani, hogy előrébb jussunk a nyomozásunkban.

A This is the Zodiac Speaking PC mellett PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is meg fog jelenni szeptember 24-én. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Panzer Corps 2: Axis Operations – Spanish Civil War DLC
Következő hír: Pályatervezővel jön a PGA Tour 2K21 »