Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Ilyen lesz a Crysis Remastered Nintendo Switchen

A játék felújított kiadását a Saber Interactive dobja össze.

2020.07.22. 14:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Akárhogy is nézzük, a Crysis a maga idejében több olyan dolgot is fel tudott mutatni, amit kortársai nem igazán. Persze főleg grafika terén. Ennek azonban már tizenhárom éve… Hogy miért pont most érezte elérkezettnek az időt a Crytek, hogy levegye a polcról a játékot és átpasszolja a Saber Interactive csapatának egy kis portalanításra (vagy éppen portolásra…).

Az eredeti elképzelések szerint holnap jelent volna meg a Crysis Remastered, ám az előzetesen kiszivárgott bemutató annyi negatív kritikát kapott a rajongóktól, hogy a készítők inkább visszaültek szépen a tervezőasztalhoz némi további polírozásra. A felújított kiadás PC mellett konzolokra, köztük Nintendo Switchre is meg fog jelenni. A legújabb előzetes már ebből a változatból származik, megmutatja, milyen technikai feature-ökkel találkozhatunk majd a játékban. Ezek zöme természetesen már tizenhárom éve is megvolt, csak épp akkor még egy erőmű kellett a játék futtatásához, ma már a Switch is bőven megbirkózik majd vele – elvileg.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a halasztás után a Crysis Remastered mikor jelenhet meg, de pár hónapot még biztosan várhatunk rá. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Crysis Remastered

« Előző hír: Gallic Wars: Battle Simulator – gall játék Asterixék nélkül
Következő hír: Kiderült, mikor jelenik meg a Dreamscaper korai változata »