Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Lemezen vennéd meg a Microsoft Flight Simulatort?

Megteheted, de jó sok helyet csinálj neki a polcon!

2020.07.16. 15:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A napokban derült ki, hogy a Microsoft Flight Simulator zárt bétája július 30-án rajtol, a teljes játék pedig augusztus 18-án landol a boltok polcain. Mint megannyi más játék, ezt is meg lehet majd vásárolni digitálisan. Sok rajongó azonban szereti a polcon is nézegetni kedvenc játékai csomagolását, ezt ebben az esetben is meg lehet majd tenni.

A Microsoft Flight Simulator dobozos változatát az Aerosoft kiadó dobja majd piacra, akik most bejelentették, hogy a játék DVD lemezeken kerül a boltokba. Mivel ezek kapacitása köztudottan elég korlátozott, ezért nem kevesebb, mint tíz ilyen lemezt rejt majd a játék tokja.

Lemezen vennéd meg a Microsoft Flight Simulatort?

A lemezeken a játék kódja és a világot és annak reptereit tartalmazó fájlok is helyet kapnak, amelyek együttesen nagyjából 90 GB adatot jelentenek. Ehhez természetesen a későbbiekben érkeznek majd az online frissítések és bővítések, de a csomag kifejezetten azoknak lehet jó választás, akik lassú internetkapcsolattal rendelkeznek, és nem szeretnék a teljes játékot online letölteni.

A Microsoft Flight Simulator lemezes változata három nappal a digitális premier után, augusztus 21-én jelenik majd meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Microsoft Flight Simulator (2020)

« Előző hír: Közeleg a Civilization VI: New Frontier második csomagja
Következő hír: S.C.A.R próbakör – Könyörtelen indie retro FPS az új DOOM nyomdokaiban »