Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Nem olyan lesz a PES 2021, mint gondolnánk

A Konami idén nem készít teljes értékű folytatást.

2020.07.15. 14:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az elmúlt években, de akár mondhatnánk évtizedet is, már megszokhattuk, hogy minden ősszel két focis játék küzd meg a rajongók kegyeiért és pénzéért: a FIFA és a PES. Az EA Sports már leleplezte az októberben érkező FIFA 21-et, de a Konami egyelőre hallgatagnak bizonyult a PES 2021-gyel kapcsolatban.

Most viszont egy rövidke és tökéletesen semmitmondó videóval jelezték, hogy idén sem kell lemondani a rajongóknak az aktuális kiadásról. Csak épp az is kiderült, hogy szakítva sok-sok éves hagyománnyal, idén nem egy teljes értékű új játékot fogunk kapni. A Konami ugyanis elérkezettnek látta az időt, hogy alaposan felrázza a sorozatot. Ezért idén csak egy amolyan frissített és aktualizált változatot kapunk a legutóbbi epizódból, ami tartalmi szempontból naprakész lesz, illetve kisebb finomításokon azért átesik. Az árcédula is ennek megfelelően fog alakulni.

De a kiadó már a következő generációban gondolkozik, ami több fontos újítást is hoz magával. Az egyik legfontosabb, hogy a valamikor 2021-ben megjelenő következő rész már nem a Fox Engine-t fogja használni, hanem az Unreal Engine-t. A készítők ígérete szerint ez sokkal részletesebb modelleket és animációkat eredményez majd, de a fizika is sokkal közelebb kerül majd a valóságoshoz. Emellett tovább szeretnék fejleszteni a myClub és a Master League játékmódokat is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: A hónap végén rajtol a Microsoft Flight Simulator zárt bétája
Következő hír: Októberre csúszott a Remothered: Broken Porcelain premierje »