Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

A hónap végén rajtol a Microsoft Flight Simulator zárt bétája

Aki korábban regisztrált és bejutott az alfa tesztekre, az garantáltan részt vehet a bétán is. Kiderült a pontos premierdátum is!

2020.07.15. 13:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Microsoft még tavaly nyáron jelentette be, hogy új epizóddal lényegében rebootolja népszerű szimulátorát, készül az új Microsoft Flight Simulator. Az eddig látott videók és képek, illetve a felfedett részletek alapján minden korábbinál ambiciózusabb projektre lehet számítani.

A készítők egy ideje már elérhetővé tették a játék zárt alfa változatát, amelyhez a napokban új frissítés is érkezett. Ebben javítottak egy sor ismert hibát, finomítottak a repülési modellen, illetve az időjárás viselkedésén is, emellett bizonyos reptereket és repülőket is átalakítottak kissé.

Ami viszont ennél érdekesebb, hogy hamarosan elrajtol a játék zárt bétája is. Erre július 30-án kerül majd sor, és azok, akik már az alfán is részt vehettek, ezen is garantált helyet kapnak. Akik korábban regisztráltak a zárt alfára, de eddig nem kaptak meghívót, most újra reménykedhetnek, ugyanis a készítők most ismét folyamatosan küldik ki az újabb meghívókat.

A Microsoft Flight Simulator már pontos megjelenési dátummal is rendelkezik, amely szerint a premierre már nem is kell sokat várnunk: augusztus 18-án kapjuk meg a felszállási engedélyt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Microsoft Flight Simulator (2020)

« Előző hír: Partisans 1941 próbakör – Partizánokkal a nácik ellen
Következő hír: Nem olyan lesz a PES 2021, mint gondolnánk »