Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Itt regisztrálhatsz az ingyenes Watch Dogs 2-ért

A tegnap esti technikai problémák után a Ubisoft utólag pótolja a beígért ajándékot.

2020.07.13. 09:27 | szerző: Dino | kategória: Játék

A tegnap esti Ubisoft Forward online prezentáció idejére ígérte a francia kiadó, hogy aki követi az eseményeket, azt egy ingyenes Watch Dogs 2-vel jutalmazza. A digitális esemény során azonban gyakorlatilag lehetetlen volt belépni a Ubisoft fiókba, így az ajándékhoz se lehetett hozzájutni. A video közben gyorsan jelezte is a Ubisoft, hogy utólag mindenki megkapja a jutalmakat, most pedig az is kiderült, mit kell ehhez tenni.

Aki szeretne hozzájutni a PC-s Watch Dogs 2-höz, valamint a különböző in-game jutalmakhoz, az a Ubisoft fiókjába belépve itt kell, hogy regisztráljon, és hamarosan bekerül Uplay fiókjába a játék.

Itt regisztrálhatsz az ingyenes Watch Dogs 2-ért

2020.07.17. FRISSíTÉS: Az akciónak vége lett, a regisztrációs lehetőség már nem él. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Watch Dogs 2

« Előző hír: Ubisoft Forward 2020. július – aprólékok
Következő hír: Oldalnézetes online dungeon crawler lesz a Blightbound »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 17)

razak
razak 2020.07.16. 14:46
Bezsákoltam én is. Elég érdekes módon...ugyanis a könyvtáramban most sem jelzi "borító" formában és a storeban sem tünteti fel, hogy megvan, ahogy más címeknél. Gondoltam egyet és szöveges kereséssel próbálkoztam a könyvtárban, erre tessék ott van és nyomhattam is a download gombra. Szóval így is tessék próbálkozni. Nehéz szülés volt..:)
Aryx
Aryx 2020.07.16. 18:57
Nahát, én is megkaptam, holott már lemondtam róla. Be kéne előbb fejezni az első részt, amit szintén ingyér osztogattak. :D
Lacko
Lacko 2020.07.16. 20:15
Én beleuntam az első részbe és azért hagytam abba. Viszont azt remélem, hogy Ubi megcsinálta, amit Assassin's Creeddel, ahol szintén félbehagytam unalomból az első részt, de a második a széria legeslegjobb része lett (jó, mondjuk az AC2-t azért Brotherhoodal és Revelationnel együtt kell érteni, de akkor is). Remélem, hogy a WD2 tanult az első rész hibájából.
Ricsi1976
Ricsi1976 2020.07.16. 20:44
Nem tudom, nekem ez a WD2 ugyanolyan gáznak tűnik, mint a WD1... Féltégla fizika, repetatív küldetések, unalmas sztori.... A második game, amit életemben megbántam, hogy pénzt adtam érte. Pontosabban a harmadik. Meg is szabadultam tőle....
Aryx
Aryx 2020.07.18. 11:04
Oh. :( Nagyjából ezeket hiányoltam az első részből is, bíztam benne, h tanultak a visszajelzésekből. :/