Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Látványos videót és premierdátumot kapott a Watch Dogs Legion

A Ubisoft Forward alkalmából új játékmenet-bemutató érkezett.

2020.07.12. 21:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft egyik leginkább várt játéka a Watch Dogs Legion, amely az eredeti tervek szerint már régen meg kellett volna, hogy jelenjen. De a Ubisoft tavaly ősszel elég komoly mélyütést kapott egy bizonyos Breakpointtól, amely arra késztette, hogy szó szerint minden épp futó projektjét szépen elhalassza.

Ennek áldozata lett a Watch Dogs Legion is, amely így máig nem kapott új premierdátumot. Most viszont a Ubisoft Forward alkalmából egy vadonatúj előzetesben mutatta meg magát. Ebben több küldetést is láthatunk, amelyeket több teljesen eltérő karakterrel is kipróbáltak. Nekiugorhatunk egy munkással vagy egy drónsepcialistával. A Londonban játszódó történet ügyeletes gonosz szervezete az Albion. Ha úgy gondoljuk, valamelyik Albion-katonát is beszervezhetjük, ami megint egy teljesen más megközelítése lehet ugyanannak a küldetésnek. A Watch Dogs Legionban tényleg bárkit beszervezhetünk, akiről úgy véljük, hogy a küldetésünk hasznára lehet.

A bemutató végére egy nagyon fontos és régóta várt részletre is fény derült. A Watch Dogs Legion október 29-én fog megjelenni.

Cikkajánló
Itt regisztrálhatsz az ingyenes Watch Dogs 2-ért
A tegnap esti technikai problémák után a Ubisoft utólag pótolja a beígért ajándékot.
» Olvasd el!

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Watch Dogs Legion

« Előző hír: Ingyenes Gigatrack a Trials Risinghoz
Következő hír: Nyílt bétát kap PC-n a Hyper Scape »