Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Őszre csúszott a The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Nyár helyett csak októberben érkezik a horror kalandjáték.

2020.07.11. 09:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Supermassive Games eredetileg úgy tervezte, hogy a nyár végéig megjelenhet következő horror kalandjátéka, a The Dark Pictures Anthology: Little Hope. A legfrissebb hírek szerint azonban ezt a tervet nem tudják teljesíteni, néhány hónapos késésre lehet számítani.

A történet ezúttal Little Hope elsőre békés, de valójában roppant veszedelmes kis városkájában játszódik. A helyet baljós köd lepte el, amelyből a sötét és hátborzongató múlt árnyai lépnek elő. Ebből a városkából kell kijutnia négy egyetemistának és professzoruknak, mielőtt túl késő lenne. Ehhez viszont előbb meg kell fejteniük, milyen szörnyű titkokat is rejt Little Hope múltja.

A játékban az előző részhez hasonlóan ismét megkapjuk a Shared Story és a Movie Night játékmódokat is. Előbbiben online egy barátunkkal közösen élhetjük át a hátborzongató eseményeket, utóbbiban pedig egyszerre akár öten is helyi multiplayer módban.

A The Dark Pictures Anthology: Little Hope jelen állás szerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is október 30-án fog megjelenni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: The Dark Pictures Anthology: Little Hope

« Előző hír: Így sem fociztunk még - Alpaca Ball: Allstars
Következő hír: Még több vért hoz a Shadow Warrior 3 »