Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Így sem fociztunk még - Alpaca Ball: Allstars

Ha a FIFA és a PES már túl unalmas, a Tsubasa kapitány meg túl japán, akkor talán az alpakák lesznek a jó választás.

2020.07.11. 08:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lehet, hogy új korszak köszönt be hamarosan a focis játékok piacán? Az elmúlt évtizedekben megszokhattuk, hogy rendre a FIFA és a Pro Evolution Soccer szériák aktuális epizódjai küzdenek meg egymással minden ősszel. Ám idén egy új kihívó is érkezik nyár végén a Captain Tsubasa: Rise of New Champions képében. Persze ez nem egy ligában kíván indulni a két nagyágyúval, inkább az anime rajongóit célozza meg.

De mint kiderült, készül egy negyedik focis játék is, ami mind közül a legelvontabb lesz, a tuti. Ez az Alpaca Ball: Allstars, amelyben, nos, alpakákkal rúghatjuk majd a bőrt. A Salt Castle Studios játéka persze inkább tekinthető mókás partyjátéknak, mint igazi kihívónak.

Az Alpaca Ball: Allstarsban akár nyolcan is játszhatunk együtt, mindenki kedve szerint cicomázhatja ki az alpakáját, majd kezdődhet is a valós fizikán alapuló mérkőzés. A labdát az állatok hosszú nyakának megpörgetésével lehet továbbítani, ami így egyszerre mókás és kiszámíthatatlan.

Az Alpaca Ball: Allstars a tervek szerint még idén meg fog jelenni PC-re és Nintendo Switchre. PC-re a Steamen lesz elérhető, ahol a Remote Play funkciónak köszönhetően olyan barátainkkal is játszhatunk közösen, akiknek egyébként nincs meg a játék. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: F1 2020 teszt – Markáns a különbség a valóság és a játék között...
Következő hír: Őszre csúszott a The Dark Pictures Anthology: Little Hope »