Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Jövő héten végre megérkezik a SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE

Az eredeti játék tulajdonosainak teljesen ingyen jár az önálló kiegészítő.

2020.07.10. 14:40 | szerző: Dino | kategória: Játék

2016 februárjában jelent meg a SUPERHOT, amely igen egyedi koncepcióra épült: a grafikailag is érdekes megoldással operáló FPS-ben csak akkor telt az idő, amikor mozogtunk. Erre az alapra gyakorlatilag egy ügyességi-logikai játékot építettek a lengyelek Közel két év alatt 1 millió példány fogyott belőle, ami persze a folytatásra sarkallta a fejlesztőcsapatot, akik 2017 végén be is jelentettek egy önállóan futó kiegészítőt, amelynek még akkor el is indult a korai hozzáférési fázisa. A 9 hónaposra tervezett fejlesztés azonban elhúzódott, és mostanra jutottak végre oda vele, hogy kiadják a végleges terméket.

A SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE névre keresztelt folytatás hivatalosan egy önálló kiegészítés, azonban míg 24,99 dolláros lesz kapható, mindazoknak, akik a július 16-i megjelenés előtt megvásárolták a játékot, teljesen ingyen adják oda a fejlesztők (ez már több mint 2 millió játékost jelent, azaz a kiegészítő bejelentése óta megduplázták az eladásokat).

Az alapjátékhoz képest négyszer annyi tartalmat kínáló MCD-ben új képességeket és különleges technikákat sajátíthatunk el a ránk támadó ellenfelek legyőzésére. A több ellenség mellett több irányítható karakterünk is lesz, a játékon pedig természetesen a hosszúra nyúlt fejlesztés alatt sokat finomítottak, tökéletesítettek.

A SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE július 16-án jelenik meg, PC-re (Windows, Mac és Linux, minden jelentős online áruházban), PlayStation 4-re és Xbox One-ra, később pedig Nintendo Switch változat is lesz belőle. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE

« Előző hír: A gravitációval játszadozhatunk majd a Sky Beneath-ben
Következő hír: Killing Floor 2 és The Escapists 2 is ingyen az EGS-en! »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 1)

Baracklekvár
Baracklekvár 2020.07.10. 20:03
Egyszerre felhasználóbarátság és remek üzletpolitika, hogy ugyanazt kibővítve csak el tudják még adni párszázezer-pármillió példányban.

De hát nem vagyok ellenére; épp pár napja jutott eszembe, hogy akár elő lehetne húzni a fiókból...