Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

A gravitációval játszadozhatunk majd a Sky Beneath-ben

A jövőre érkező sci-fi akció-kalandjátékban a fel és a le teljesen relatív fogalmakká válnak.

2020.07.09. 19:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Mindhaven Games csapata egész érdekesnek ígérkező akció-kalandjátékon dolgozik. A Sky Beneath főhőse Cassie, a fosztogató, aki rég elhagyatott bányákban kutat hasznosítható holmik után. Mivel ez egy sci-fi játék lesz, ezért Cassie földönkívüli technológiákkal vértezte fel magát, amelyek elsősorban társa, a feltaláló Annie jóvoltából működnek.

Cassie e kütyük segítségével maga irányíthatja a gravitációt, mászkálhat a falakon és a plafonon, de akár más tárgyak gravitációját is befolyásolhatja. Cassie és Annie egy olyan bolygón rekedtek, ahol az emberiség és a nála sokkal technológiailag sokkal fejlettebb idegenek egymás mellett élnek, ez pedig óriási szakadékot jelent a szegények és a gazdagok között. Hőseinknek ki kell deríteni, mi történt a bolygó eredeti őslakosaival, ez ugyanis a kulcs a távozásukhoz.

A Sky Beneath PC-re és konzolokra készül, de egyelőre nem részletezték, hogy utóbbiak közül melyekre. Ám mivel a premierre csak valamikor 2021-ben kerül majd sor, így nem túl merész tipp, hogy PS5-re és XSX-re is számíthatunk rá. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Nintendo Switchre is megjelent a Catherine: Full Body
Következő hír: Jövő héten végre megérkezik a SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE »