Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Szeptemberben jön a Kingdoms of Amalur: Re-Reconing

A játék a megújulás mellet új kiegészítőt is kap Fatesworn címmel.

2020.07.08. 21:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány hónapon belül megújult formában jelenik meg újra 2012-es szerepjáték, jön a Kingdoms of Amalur: Re-Reconing. A fejlesztést végző Big Huge Games csapata azt ígéri, nem csak grafikailag újul meg a még ma is nagyon népszerű RPG, de a játékmeneten is csiszolnak, hogy a mai elvárásoknak is megfeleljen.

Az alapjáték a tervek szerint szeptember 8-án fog megjelenni, ekkor három kiadás közül lehet majd választani. A Standard verzió csak az alapjátékot fogja tartalmazni, de mellette elérhető lesz a Collerctor’s Edition és a The Fate Edition is.

Előbbiben egy majd’ 21 cm magas Alyn Shir figura is helyet kap, de lesz benne egyedi kulcstartó, artworkök a játékból és egy zenei album, ezeket pedig egy mutatós díszdobozba csomagolják.

Ezzel szemben a The Fate Edition azért lehet érdekes, mert bár ez a fenti extrákat nem tartalmazza majd, de helyettük az alapjáték mellé megkapjuk a most bejelentett Fatesworn kiegészítőt is. Pontosabban egy kulcsot hozzá, amellyel majd a 2021-es premierjekor letölthetjük. A kiegészítőről későbbre ígérnek részleteket. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Kingdoms of Amalur: Re-Reconing

« Előző hír: Kenyába repít a WRC 9 legújabb előzetese
Következő hír: Darius Cozmic Collection Arcade és Console csomag »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 1)

razak
razak 2020.07.09. 11:06
Remélem, hogy az új dizájn hű marad a McFarlane által képviselt képi világhoz és bábáskodott a karakterek felett ennél is. Számomra emiatt volt maradandó élmény ez a játék és lett az egyik kedvencem. Meglássuk.