25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Többek közt az Outriders kampányáról szól az új bemutató

Megérkezett az újabb Outriders Broadcast.

Írta: Dino

A People Can Fly csapat havi videós bejelentkezéseket ígért új akciójátéka, az Outriders kapcsán, és most megérkezett az újabb fejezet, amely többek közt a játék kampányába, mellékküldetéseibe és utazási rendszerébe ad bepillantást, de felfednek számos új ellenfelet és helyszínt is.

A Square Enix bejelentéséből az is kiderült, hogy az Outriders zenéiért Inon Zur lesz a felelős, aki például több Fallout és Syberia epizód muzsikáin dolgozott korábban számos más játékzene mellett.

„Zeneszerzőként mindig rendkívül izgalmas, ha részese lehetek egy új világ felépítésének és új történetek elmesélésének” - nyilatkozta Inon Zur. „Nagyon szórakoztató élmény volt a nehéz zenekari hangzások és a futurisztikus zenei hangdesign összeolvasztása ehhez a hullámvasútszerű sci-fi kalandhoz, és alig várom, hogy megosszam veletek a zenét”

Akit a teljes Outriders Broadcast adás érdekel, itt tekintheti meg.

Az Outriders 2020 telén jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X-re.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Outriders

Platform:

Fejlesztő: People Can Fly

Kiadó: Square Enix

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2021. április 1.

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!