Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Valós idejű akcióra vált a Worms Rumble

32 fős multiplayer, multiplatform csatákat vívhatunk a kukacokkal.

2020.07.01. 22:38 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Team17 sokak számára egyet jelent a Worms szériával, pedig a cég már a kilencvenes évek elején történt alapításától kezdve foglalkozott mások játékainak kiadásával is (a 2010-es évek második felére pedig digitális kiadóként lett igen aktív), meg persze más játékokat is köszönhetünk nekik, mint például az Alien Breed sorozatot. Mindezek ellenére persze a harcias kukacokról szóló játékok vitték előre a céget hosszú időn át - immáron 25 esztendeje.

A brit cég 2003-ban próbálkozott már a széria megreformálásával, a játék 3D-s térbe helyezésével, azonban a Worms 3D kissé vegyes fogadtatásra talált, nem mindenki tudott megbarátkozni a harmadik dimenzióval. Előbb-utóbb aztán vissza is tértek a hagyományos, 2D-s játékmenethez, a széria legutóbbi darabja pedig a 2016-os Worms W.M.D. volt.

Most pedig egy újabb részről érkezett hír, amellyel ráadásul ismét reformra készülnek a Team17-nél, csak ezúttal más irányban. A Worms Rumble ugyanis szakít az eddigi körökre osztott játékmenettel, és valós idejű kukaccsatákkal szeretné meghódítani a játékosokat.

A PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re elkészülő játékban 32 fős online multiplayer meccseket vívhatunk majd, ráadásul a platformok között is folyhat a csata. Kezdésnek Deathmatch és Last Worm Standing játékmódokat kapunk - az utóbbi battle royale stílusú játékban egyedül vagy csapatosan vehetünk részt.

Nem maradnak ki a sokak kedvencévé vált fegyverek, mint például a bazooka, a szent kézigránát, a baseball ütő vagy a shotgun, de újakat is terveznek a fejlesztők. Kukacunk a harcok során XP-t gyűjt, amellyel új fegyverskineket, ruhákat, kiegészítőket és emote-okat szerezhetünk.

A Worms Rumble a tervek szerint még ez év végén megjelenik, utána pedig folyamatos tartalmi frissítésekkel, új arénákkal és testreszabási lehetőségekkel bővítik majd a játékot. Július 15-étől PC-s zárt bétateszt indul, amelyre itt lehet jelentkezni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Worms Rumble

« Előző hír: Válj igazi cowboyjá a Cowboy Life Simulatorben
Következő hír: Extra nehézségi fokozatot kapott a Song of Horror »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 11)

Shadowguard
Shadowguard 2020.07.02. 10:42
A neten mindent meg lehet találni :D
De Frankó! :-D
Alfonzszel
Alfonzszel 2020.07.02. 10:47
:D A munkatársak meg csak nèznek most, mit röhögcsèlek magamba, fülessel a fejemben.
david139
david139 2020.07.02. 15:01
Ez ilyen facebook játéknak pár éve el is ment volna..
BAlam
BAlam 2020.07.03. 04:34
nagyon kiraly koszi :-D
szbszig
szbszig 2020.07.06. 21:47
Csak most néztem meg a trailert, de ez minden szempontból borzasztó. :-(