Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Újra életjelet adott magáról a Biomutant

Az évek óta készülő akció-szerepjáték új játékmenet-bemutatót kapott.

2020.06.29. 13:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2017-ben jelentette be a THQ Nordic, hogy a svéd Experiment 101 stúdió új akció-szerepjátékon dolgozik. A Biomutant az első információk, képek és előzetesek alapján egy piszok hangulatos játéknak tűnt, ám a fejlesztők a hetek-hónapok és végül évek múlásával mind inkább hallgatásba burkolóztak.

Most viszont újra megtörték a csendet, új előzetest kapott a játék az IGN jóvoltából, akik meghívták a fejlesztőket egy beszélgetésre. A Biomutant egy nyílt világú akció-szerepjáték lesz, amelyben az eddigi hírekkel ellentétben nem egy fix, előre megadott karaktert fogunk irányítani. Kapunk ugyanis egy elég részletes karakterszerkesztőt, amelyben különféle állatokból alkothatjuk meg a nekünk tetsző hőst.

A szerepjátékos elemekből is kapunk egy kis ízelítőt a videóban. Ezekből kiderül, hogy az állatfajoknak is lesz szerepe abban, hogy karakterünk milyen területen mozog majd otthonosan. Lesznek állatok, amik a hagyományos közelharcban erősek, mások viszont a lopakodásban jeleskednek, esetleg különleges képességek birtokában lesznek.

A Biomutant fejlesztése a készítők elmondása szerint már az utolsó szakaszban jár, azt viszont továbbra sem árulták el, hogy meddig kell még várni a megjelenésére. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Biomutant

« Előző hír: The Waylanders próbakör – Csiszolatlan gyémánt
Következő hír: VR-ra látogat az Operencia: The Stolen Sun »