Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

PvP mód is lesz a Stronghold: Warlordsban

No és kiderült a megjelenési dátum is.

2020.06.12. 22:07 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Firefly Studios gőzerővel dolgozik 2001-ben indult Stronghold szériájának legújabb fejezetén, a Stronghold: Warlordson, a tavaly nyári bejelentés óta pedig sorra érkeznek a hírek a játékról, csak hogy ne lankadjon az érdeklődés. Most pedig egy igen fontos infót is elárultak: a megjelenési dátumot.

Azonban nem csak a boltokba kerülés időpontja derült ki frissen, hanem az is, hogy PvP multiplayer módot is kínálni fog a játék. A Stronghold: Warlords multi részében valós embereken kívül akár MI ellenfelekkel is szembeszállhatunk, a kooperatív módban pedig ketten közösen építhetjük és védhetjük meg közös kastélyunkat. Utóbbiban például megoszthatjuk úgy a feladatokat, hogy egyikünk a gazdaság kialakításán dolgozik, miközben a másik játékos kizárólag a hadsereggel foglalkozik, majd ostrom során míg valaki a védekező egységeket vezérli, a másik csapdákat aktiválja és tüzet olt.

Ezen kívül multiplayerben a környező területen kisebb, MI-vezérelte kastélyokat is találunk elszórva, amelyeket akár erővel, akár diplomáciával is meghódíthatunk. Egy-egy ilyen kastély elfoglalása után aztán közös erővel folytathatjuk a játékot, az MI-vezérelte hadúr támogatását is élvezve.

A Stronghold: Warlords 2020. szeptember 29-én kerül a Steam kínálatába. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Stronghold: Warlords

« Előző hír: Gameplay trailert és megjelenési dátumot kapott a XIII remake-je
Következő hír: Desperados III teszt – Egy klasszikus méltó folytatása »