Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Félúton jár a Chernobylite fejlesztése

A korai változat jelentős új frissítést kapott.

2020.05.28. 20:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly októberben jelent meg a The Farm 51 legújabb játéka, pontosabban annak korai változata. A Chernobylite természetesen az atomkatasztrófa témáját járja körül, de kellő sci-fit és misztikumot csempészve a történetbe. Mivel egy túlélőjátékról van szó, a harcok kellően kemények, a hangsúly pedig sokkal inkább a zóna felfedezésén van.

A fejlesztők a premier óta rengeteget finomítottak a játékon, az elmúlt hónapokban több nagy frissítés is érkezett. A legújabb épp a minap, ezzel pedig újabb sztori küldetések, egy új karakter (Olga, egy ukrán tini), valamint egy új bejárható terület, Prypiat központja és a vidámpark került a játékba. Ezzel együtt a Tatyana utáni nyomozás is új fázisához érkezik.

Félúton jár a Chernobylite fejlesztése

Az elmúlt hónapokban hasonló tartalmi bővítéseknek örülhettek a játékosok, a mostanival pedig elmondható, hogy a fejlesztés nagyjából féltávnál jár. Bár eredetileg a következő bővítést is tavaszra datálták, de várhatóan inkább a nyáron számíthatunk rá. A következő hónapokban további két frissítés érkezhet, majd ősszel egy újabb. Ha minden a tervek szerint halad, akkor valamikor a tél folyamán pedig megérkezhet a játék teljes kiadása is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Chernobylite

« Előző hír: Hétvégén ingyenes a Far Cry 5
Következő hír: Egy B-17 bombázón repülhetünk a The Mighty Eighth-ben »