25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Elasto Mania a Steamen

Húsz évvel az eredeti premier után talált utat magának a legnagyobb online játékáruházba.

Írta: GeryG

Elasto Mania a Steamen

Az Elasto Mania mára amolyan fogalommá vált, az idősebb játékos generáció – legalábbis a hazai – szinte minden tagja ismeri. Rózsa Balázs játéka épp húsz évvel ezelőtt jelent meg, ám most új platformon debütált: megérkezett a Steam kínálatába.

Az Elasto Mania egy oldalnézetes, 2D-s motoros játék, amelyben a nyakatekert pályákon előbb almákat kell összegyűjteni, majd megérinteni egy virágot. Bár ez első hallásra könnyűnek tűnhet, valójában piszok nehéz tud lenni, mivel a motoros feje nem érhet hozzá semmilyen tereptárgyhoz, a motor kerekei pedig az itt-ott található tüskék golyókhoz.

Az Elasto Mania egyik legnagyobb erőssége mindig is a közösség volt, amely az elmúlt két évtizedben számtalan új pályát készített hozzá, sőt, még egy nem hivatalos online multiplayer mód is készült a játékhoz.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!