Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Videón a The Waylanders karakterszerkesztője

A kelták korába repülhetünk vissza a nyáron érkező RPG-ben.

2020.05.18. 19:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a nyáron érkezik meg a Steamre a spanyol Gato Studio fantasy szerepjátéka, a The Waylanders. A stúdiót olyan veterán fejlesztők alkotják, akik korábban többek közt a Dragon Age, a Mass Effect vagy épp a Pillars of Eternity szerepjátékokon dolgoztak, vagyis jó eséllyel értik a dolgukat.

A The Waylanders legutóbbi előzetesében minden szerepjátékok egyik sarokköve, a karaktergenerálás a téma. A kelták idejébe repítő játékban hat alap karakterosztály közül lehet majd választani: warrior, guardian, rogue, ranger, sorcerer és healer. Ezeken belül számos további specializáció felé el lehet majd indulni. Számítani fog, hogy milyen fajt választunk, illetve az sem mindegy, hogy karakterünk milyen háttérrel rendelkezik.

A játékmenet egyik érdekes eleme is szóba kerül a videóban, ez pedig a formációk fontossága. Mivel nem egyedül fogunk kalandozni, hanem egy kis létszámú csapatot gyűjtünk magunk köré, nem mindegy, hogy azt milyen karakterek alkotják majd. Az eltérő összetételű csapatok eltérő formációkat oldanak fel, más támadásokat és taktikákat lehet velük alkalmazni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: The Waylanders

« Előző hír: Új előzetesen a The Dark Eye: Book of Heroes
Következő hír: Deadside early access próbakör – Halálos kalandozás »