Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Civilization VI – mire számíthatunk a következő évben?

A Firaxis felvázolta a játék bővítési terveit egészen 2021 márciusáig.

2020.05.11. 20:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A sorozat legutóbbi tagja, a Sid Meier’s Civilization VI idén ősszel már négy éves lesz. A Firaxis az elmúlt években két nagy kiegészítővel és több kisebb DLC-vel és frissítéssel bővítette a játékot, és e munkáját még nem tekinti befejezettnek. Sőt, most felvázolták a bővítési terveket egészen 2021 márciusáig!

Eszerint a következő szűk egy évben a New Frontier Pass részeként összesen hat bővítőcsomagra lehet majd készülni. Ezek természetesen rendre újabb népekkel és érdekes új játékelemekkel, játékmódokkal bővítik majd a élményt.

Az első csomag már most, májusban megérkezik, ez lesz a Maya & Gran Colombia Pack. Ebben két új nép és azok vezetői mellett egy új játékmód (Apocalypse) is helyet kap, de utóbbihoz szükség lesz a korábbi Gathering Storm kiegészítőre is. Kapunk új városállamokat, új nyersanyagokat és új természeti csodákat is.

Cikkajánló
Még mindig jó móka körről körre leigázni az egész világot.
» Olvasd el!

A második csomag valamikor júliusban érkezik és vele elérhetővé válik Etiópia és vezetője. Egy új kerület is bevezetésre kerül, ahogy két új megépíthető épület is helyet kap benne. Új játékmódot is kapunk (Secret Societis), de ehhez már a Gathering Storm és a Rise and Fall kiegészítők is kelleni fognak.

Cikkajánló
Sid Meier’s Civilization VI: Rise and Fall
Új népek, új kormányzók, új játékelemek – de a hangulat változatlan.
» Olvasd el!

Szeptember környékén készülhetünk majd a harmadik csomagra, majd novemberben, januárban és végül márciusban a maradék háromra is. Ezek népeit egyelőre nem fedték fel, de minimum egyet mindegyikben kapni fogunk (szeptemberben kettőt). Új játékmódokat is mindegyik hozni fog magával, ahogy további tartalmi bővítésekre is lehet majd tőlük számítani, de ezeket csak később fogják leleplezni.

Cikkajánló
Sid Meier’s Civilization VI: Gathering Storm teszt – klímaváltozást és világkongresszust hozott a kiegészítő
„Nagy Mátyás király! Katonai képzettségeddel egyedül tudásod mélysége vetekedhet!”
» Olvasd el!

Természetesen sok újdonságra számíthatnak azok a rajongók is, akik nem fizetnek be a New Frontier Passra, ők új pályákkal, küldetésekkel, játékmeneti finomításokkal és további bővítésekkel számolhatnak idén. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Sid Meier's Civilization VI

« Előző hír: Októberben jöhet a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
Következő hír: West of Dead próbakör – Nyílt béta tapasztalatok »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 1)

Wing
Wing 2020.05.13. 10:40
Sajnos akármennyire is próbáltam megszeretni ezt a mobilos grafikát, a Civ5 után valahogy nem sikerült (pedig ritkán szokott zavarni a grafika egy játékban).