Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Mi újság az Iceberg Interactive háza táján?

A napokban új hírek érkeztek a Pax Nova, a Star Dynasties és más játékok felől.

2020.04.27. 20:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Iceberg Interactive évek óta a sci-fi és más stratégiák megbízható kiadójaként működik, amely előszeretettel karol fel tehetséges indie stúdiókat is. A kiadó a napokban egy kisebb hírcsokorral jelentkezett, amelyben egyszerre több játékukról is új információkkal szolgáltak. Ezekből szemezgetünk most.

A sort a Pax Nova nyitja, már csak azért is, mert ennek premierjére – bár azt eredetileg tavaly év végére lőtték be – már csak holnapig kell várnunk. A játék közel egy évet töltött így early accessben, de holnaptól már a teljes tartalom elérhető lesz.

A Star Dynasties is egy sci-fi stratégia, ám ez csak valamikor 2021-ben fog megjelenni. A napokban viszont új fejlesztői naplót kapott, amelyben a játékon belüli emberi kapcsolataink a fő téma. A játék érdekessége, hogy a történetet a mi döntéseink alakítják, így nem lehet előre tudni, mi lesz a vége.

Továbbra is maradva a sci-fi vonalon, de a stratégiákról átnyergelve a versenyjátékokra, essék szó a PC-re már 2018-ban megjelent Antigraviatorról! Ezzel kapcsolatban is fontos hírrel szolgált a kiadó: az Xbox One változat május 1-én, vagyis ezen a pénteken fog megjelenni egyszemélyes móddal, online multiplayerrel és akár osztott képernyős közös játékkal.

A sci-fik után végül egy kicsit földközelibb téma, demót kapott a Radical Relocation. Ez egy fizika alapú ügyességi-puzzle játék, amelyben a cél egy otthon átköltöztetése egyik épületből a másikba. De persze ennyire nem lesz egyszerű. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Gears Tactics teszt – A Gears-univerzum és az XCOM játékok szerelemgyereke
Következő hír: Kiderült a The Last of Us: Part II új premierdátuma! »