Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Új trailerben leplezték le a Despreados III premierjét

Végre kiderült, mikor térhetünk vissza John Cooper oldalán a vadnyugatra.

2020.04.21. 18:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Mimimi Games évek óta dolgozik következő taktikai-stratégiai játékán, amellyel egy régi franchise-t próbál meg feltámasztani. A Desperados III visszarepít majd minket a vadnyugatra, ahol ismét John Cooper és társai oldalán kalandozhatunk majd. A stúdió sokáig szigorúan tartotta magát ahhoz, hogy nem jelöl ki premierdátumot, nehogy aztán egy halasztással csalódást okozzon a rajongóknak, de egyébként sem árasztottak el minket túl sok információval eddig.

Néhány nappal ezelőtt egy picit újra megnyitották a hírcsapot és bemutatták a játék gyűjtői kiadását. Akkor azt ígérték, hogy a közeljövőben végre felfedik, pontosan mennyit kell még várnunk a premierre. És tartották is magukat az ígéretükhöz, ugyanis ma végre egy vadonatúj előzetesben leleplezték a dátumot.

A trailer egyébként a játék főhősét, John Coopert mutatja be. Mint minden irányítható karakter, ő is egy sor egyedi trükkel rendelkezik: pénzérmével el tudja terelni az őrök figyelmét, sziklákat képes az ellenség fejére pottyantani, meg tudja kötözni a kiütött őröket, hogy azok később se zavarjanak több vizet, illetve mesterien bánik a revolverekkel is – képes egyszerre több ellenféllel is elbánni villámgyorsan. És persze az ökle is kőkemény.

A Desperados III PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, és június 16-án fog megjelenni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Desperados III

« Előző hír: Nintendo Switchre tart a Jump Force
Következő hír: Guilty Gear -Strive- próbakör – Patyomkin páncélos és társai »