Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

A Manual Samuel is ingyen szerezhető most be

El ne felejts levegőt venni! És pislogni se!

2020.04.17. 07:20 | szerző: Dino | kategória: Játék

Különös játék volt a Perfectly Paranormal első alkotása, az eredetileg 2016-ban megjelent Manual Samuel (mi két évvel később, a switches megjelenés alkalmából teszteltük). A történet ugyanis főhősünk halálával indul, majd a Halál ajánlatának köszönhetően visszakerülünk az élők közé, azonban elég szigorú feltétellel.

Ez pedig nem más, minthogy minden tevékenységünket magunknak (azaz a játékosnak) kell irányítanunk, a levegővételtől a pislogásig. Mindez pedig igen különös kalandokhoz vezet.

A Humble Bundle oldalán április 19-én este 7 óráig (vagy a készlet erejéig) most ezt a játékot lehet ingyen beszerezni, mindössze a hírlevelükre kell feliratkozni.

Cikkajánló
Manual Samuel
Míg a halál fel nem támaszt...
» Olvasd el!

Akinek pedig megtetszett a Manual Samuel, az várhatja a fejlesztők újabb játékát, a tavasszal megjelenő Helheim Hassle-t, amely hasonlóan elborult dolognak tűnik. Ráadásul ugyanabban az univerzumban, sőt, ugyanazon a napon játszódik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

A hírben szereplő linkekre kattintva a PlayDome-ot is támogathatod vásárlás során a Humble Bundle oldal partnerprogramján keresztül.

Kulcsszavak: ingyenjáték

Kapcsolódó játék: Manual Samuel

« Előző hír: Ingyen játékokkal tartja otthon a rajongókat a Sony
Következő hír: Hotshot Racing próbakör – Múltidéző kocsikázás »