Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Ingyen érkezett az Arma 3 Apex: Old Man

Egy új bónusz küldetéssel bővült a katonai szimulátor.

2020.04.16. 15:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Bohemia Interactive egy új, ingyenes bónusz küldetéssel bővítette az Arma 3 Apexet. Az Old Man sztorija egy visszavonult légiósról szól, aki most új megbízást kap. Tanoa trópusi szigetén malária üti fel a fejét, a kormány pedig nem tud megfelelő vakcinát eljuttatni a lakossághoz. Az Old Man kódnévre hallgató veterán azt a feladatot kapja, hogy járjon utána, milyen politika manipulációk folynak a háttérben, és ezzel akadályozzon meg egy esetleges politikai-katonai játszmát a szigeten.

A fejlesztők ígérete szerint a kiegészítő nagyjából 10 órányi játékidővel kecsegtet. A szigetet teljesen szabadon bejárhatjuk, rajtunk áll, hogy milyen sorrendben fedezzük fel. Nekünk kell információkat szereznünk, összegyűjtenünk a küldetéshez szükséges fegyvereket és felszereléseket. Lehetőségünk lesz elbújni és a rejtekhelyünkön kivárni az idő múlását egy bizonyos ideig, de lesz gyorsutazási funkció is a menedékek között.

Az Old Man minden játékos számára ingyen érhető el, ha már megvásárolták az Arma 3 Apex kiegészítőjét. Ha még eddig nem tetted volna meg, április 21-ig jelentős kedvezményekkel lehet pótolni a Steamen. A kiegészítővel egyszerre érkezett meg az 1.98-as frissítés is, amelynek részletes leírását a hivatalos oldalon olvashatjátok. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Arma 3

« Előző hír: Retro hacker-kalandjáték lesz a Commander ’85
Következő hír: Folytatódik a sorozat, jön az XCOM: Chimera Squad »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 5)

Lacko
Lacko 2020.04.17. 07:14
Az a baj a Bohemia Interactive-val, hogy egy jós ül valahol az igazgatóságban és minden projektjük előre jelez valami rossz dolgot. Persze megjelenni már a rossz dolog után szoktak a dolgaik, így azt hihetnénk, hogy csak felülnek a divathullámra, de ha azt nézzük mikor kezdték el fejleszteni, akkor azért félelmetesen beletrafálnak.

Pl az Arma 2 sztorija egy az egyben a megjelenésre már valósággá vált dél-oszét konfliktus volt. Most meg az Old man egy járvány körüli konfliktus...
gregmerch
gregmerch 2020.04.17. 22:42
Azt nem tudod véletlenül, mikorra tervezik a World Peace and Prosperity című DLC-t? Az se baj, ha önálló játék lesz...
Lacko
Lacko 2020.04.19. 16:01
Az egyetlen ilyesmijük is inkább csak arról szól, hogy humanitárius küldetések: aknátlanítás, ellátmány szállítás. Meg egy tanfolyam ami arról szól, hogy először kérdezz és csak aztán lőjj, ne fordítva. Meg, hogy ne hívj tüzérségi csapást egy falura, mert lehetnek ott civilek is.
Neked azért tetszene ez a DLC, mert aknátlanító drón is van benne... ;)
jawsika
jawsika 2020.04.19. 18:41
Amúgy, milyen? Próbáltad? Milyen hosszú?
Lacko
Lacko 2020.04.20. 11:16
Az OldMan-t nem próbáltam. Elszállt a napokban az a driveom amin az Arma volt. (legalábbis azt hittem, de most megint működik, de addigra uninstalláltam az egészet - borzalmas sok giga workshoppal együtt)

Meg egy kicsit félek tőle. Nem egy sztori vezérelt kampány, hanem egyetlen, bazinagy, dinamikus sandbox küldetés.
Annak idején OFP-ben egy srác csinált ilyet (egyküldetéses kampánynak nevezték) brutál nehéz volt: egy szál pisztollyal indultál és a végén (sok t1z órával később) tank rajoknak osztogattad a parancsot. Ez a stílus nekem nem annyira jön be.