25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

A Sherlock Holmes: Crimes & Punishments az EGS új ingyenjátéka

A Frogwares 2014-es nyomozós kalandjátéka szerezhető meg egy hétig.

Írta: Dino

Ismét váltott az Epic Games Store ingyenjátéka, ezúttal a Frogwares egyik Sherlock Holmes kalandját adják ingyen, mégpedig a 2014-es Sherlock Holmes: Crimes & Punishmentset.

Az ukrán csapat még 2003-ban kezdte el Sherlock-sorozatát, a The Mystery of the Mummy című játékkal, aztán a sikert sok-sok további epizód követte. A fejlesztőknek tavaly kicsit bekavart akkori kiadójuk, a Focus Home Interactive, a szériát ugyanis eltávolította a digitális áruházakból, egyedül a Crimes & Punishments jogait októberben sikerült visszaszereznie a Frogwaresnek.

Cikkajánló
Sherlock Holmes: Crimes & Punishments

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments

Egészestés sztorik a Baker Streetről.

Lackó így írt róla 6 évvel ezelőtt: „Kalandjátékosoknak ez a rész talán egy kicsit túl könnyű – vagy nevezzük pozitívabban: könnyed –, viszont aki eddig kihagyta a Sherlock részeket a kalandjátékos megvalósítás miatt, annak csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki a Crimes & Punishmentset, hátha kedvet kap a többi játékhoz is.”

Emellett pedig egy második ingyenjátékról is lehullott a lepel a váltáskor: az egy évvel ezelőtt megjelent, Close to the Sun horror-kalandjátékot is megkaphatja bárki EGS-fiókjába.

Végül pedig fény derült a következő heti ingyenes ajánlatra is: a Just Cause 4 és a Wheels of Aurelia vár majd ránk április 16-án délutántól.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!