Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Már elérhető az Endzone - A World Apart korai változata

A korai változat néhány nap alatt meggyőzte a rajongókat. A játék megvásárlásával jótékonykodhatsz is.

2020.04.06. 14:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Assemble Entertainment gondozásában már meg is érkezett a Steamre a Gentlymad stúdió új játéka, az Endzone - A World Apart korai változata. A játékosok nem kisebb feladatot kapnak, mint újra felépíteni egy emberi civilizációt másfél évszázaddal az előző bukása után, amelyet atomerőművek ellen intézett terroristatámadás okozott.

A játékban ennek megfelelően akkor vehetjük át az irányítást, amikor az emberek 150 évvel a katasztrófa után újra a felszínre merészkednek a bunkereikből. Nekünk kell gondoskodni a kolónia felépítéséről, a lakók alapvető szükségleteiről és persze a védelmükről is. A felszínen számos olyan veszély fenyegeti az embereket, amelyek régen nem voltak jellemzők. Savas esők, radioaktív területek, pusztító homokviharok és hasonlók teszik majd nehézzé a túlélést.

A játék korai változata a múlt hét végén érkezett meg a Steamre, ahol eddig közel félezer szavazat alapján 73%-os tetszési indexszel rendelkezik. Arról egyelőre nincs hír, hogy meddig maradhat ebben a státuszban a játék, illetve milyen időközönként fogják bővíteni és frissíteni.

Még egy érdekesség a játékkal kapcsolatban: már a korai változat előtt kívánságlistára lehetett tenni a Steamen. Minden újabb felhasználó után, aki így tett, a fejlesztők és a One Tree Planted alapítvány fákat ültetett (pontosabban 70 000 kívánságlista után 500 fát, 80 000 után 1000 fát stb., most épp 100 kívánságlistánál járnak, ami 2000 faültetést jelent). A kampány remekül sikerült, ezért most tovább folytatják: minden egyes eladott Save the World Edition után további fákat ültetnek majd. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Endzone - A World Apart

« Előző hír: Comanche early access próbakör – Klasszikus új köntösben
Következő hír: Pár hetet csúszik a Someday You’ll Return »