Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Mozi

A koronavírus megsürgeti Sonicot

A csak néhány hete mozikban debütált film a hónap végén máris digitális forgalmazásba kerül.

2020.03.22. 15:49 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

A koronavírus-járvány szép lassan a fél világot térdre kényszeríti, de legalábbis komolyan kizökkentette az embereket a komfortzónájukból. Ugyanez igaz szinte minden létező üzlet- és iparágra is, amelyek azonban eltérő mértékben sínylik meg az aktuális helyzetet.

A filmipart is több találat érte. Rengeteg forgatást elhalasztottak, már folyó forgatásokat pedig felfüggesztettek. Világszerte tízezrével tartanak zárva a mozik, így megannyi film premierjét kellett elhalasztani. Azok a filmek pedig, amelyek mégis menetrend szerint debütáltak a vásznon, jóval az előzetesen vártak alatt teljesített.

Még jóval a globális járvány kirobbanása előtt, február közepén került a mozikba a Sonic, a sündisznó. A film meglehetősen zűrös körülmények között kezdte pályafutását, mivel az első előzetes után a rajongók követelték a címszereplő alapos fazonírozását. Ezt a stúdió elég gyorsan meg is tette, így a mozikba került változat már sokkal jobban hasonlított a videojátékokban megismert kék sündisznóra.

A legfrissebb hírek szerint a Sonic mozi is megérezte a vírus hatásait. A Paramount Pictures viszont szeretné minimalizálni a veszteségeket, ezért úgy határoztak, hogy ha törik, ha szakad, eljuttatják a filmet a rajongókhoz. Ezért jóval az ilyenkor megszokott idő előtt, már március 31-től elérhetővé teszik digitális formában. A megnézéséhez 20 dollárt kell majd leszurkolni, és máris a nappali és a kanapé kényelméből lehet élvezni a villámléptű sündisznó és a Jim Carrey által alakított Dr. Robotnik csatáját. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Offline lett a Dreadlands
Következő hír: Bleeding Edge launch trailer »