Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Fahkumram csatlakozik a Tekken 7-hez

Holnapután debütál az új muay thai-harcos a season pass 3 részeként.

2020.03.22. 09:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Közel három éve már, hogy megjelent a Tekken 7, de még most is jönnek hozzá az új tartalmak. A legújabb bővítésre holnapután, március 24-én kerül majd sor, ekkor egy új harcos és egy új aréna kerül a játékba.

Az új karakter Fahkumram lesz, a muay thai bajnoka. A 12 évesen villámcsapás sújtotta Fahkumram 18 évesen már muay thai bajnok volt. Boldog házasságban élve és egy leányzó büszke apjaként azonban élete drámai fordulatot vett, mikor egy nap rárontott a katonaság és börtönben zárta, valamint családját is fogságba ejtette. Más lehetőség híján Fahkumram családja biztonsága érdekében követte fogvatartói parancsait, és harcba szállt a földalatti ringekben, az egykor büszke bajnok azonban kiutat nem látva lassan elvesztette önmagát a végtelen erőszak és harag közepette. Utolsó reményeként csatlakozott a King of Iron First Tournament versenyzőihez, hogy elnyerje a szabadságot magának és családjának.

Fahkumram a season pass 3 utolsó részeként érkezik meg, a fenti előzetesben pedig megnézhetitek, miként is harcol. A videóban a hozzá elérhető extra kosztümöket is megmutatják, illetve vethetünk egy pillantást az új arénára, a Cave of Enlightmentre is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Tekken 7

« Előző hír: Broomstick League próbakör – Izzítsuk be a jó öreg Nimbus 2000-est!
Következő hír: A Wingspan társasjáték is videojáték-adaptációt kap »