25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Steamen a Liberated demója

Egy ideje húzódik már a képregényes megjelenésű tech-noir kalandjáték premierje, de már legalább bele lehet kóstolni.

Írta: GeryG

Érdekes kalandjátéknak ígérkezik a Liberated, legalábbis megvalósítását tekintve mindenképp. Egy tech-noir történetet ismerhetünk majd meg, amely a nem oly távoli jövőről fest elég zord képet. A világot immár hatalmas vállalatok uralják, a személyes információk egyfajta fegyvernek számítanak, a kormányok pedig folyamatos hazugságban és butításban tartják a népet, amely így nem több megszürkült tömegnél. A játékosok ebből próbálhatnak meg kitörni. A játékmenet leginkább egy interaktív képregényre emlékeztet, ahol képkockáról képkockára haladva dönthetünk bizonyos helyzetekben, lopakodhatunk, akciózhatunk vagy oldhatunk meg fejtörőket.

A Liberated eredetileg már tavaly megjelent volna, ám jelen állás szerint erre csak az idei második negyedévben kerül majd sor. Addig is érdemes lehet kipróbálni a játék demóját, amely a minap került fel a Steamre. A demo PC-re készült el, de a fejlesztők elmondása szerint kifejezetten kontrolleres irányításra optimalizálták.

A Liberated egyelőre nem rendelkezik tehát pontos premierdátummal, az viszont biztos, hogy először Nintendo Switchre érkezik meg, és ezt követi majd nem sokkal a PC-s változat.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Liberated

Platform:

Fejlesztő: Atomic Wolf

Kiadó: Walkabout

Megjelenés:
2020. II. negyedév PC
n/a: PS4, X1, Switch

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!