Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Ingyen mobilnet a hazai szolgáltatóknál

Többek közt az otthonról dolgozás és tanulás segítésére készültek az extra ajánlatok.

2020.03.15. 20:49 | szerző: Dino | kategória: Játék

A koronavírus miatti kialakult helyzetben a mobilszolgáltatók egymás után jelentették be, mivel próbálnak segítséget nyújtani ügyfeleiknek. Lássuk, melyik cég milyen ajánlattal szolgál!

A Telenor biztosítja a legtöbb extra mobilnetet: március 16-ától minden ügyfelük számára 100 GB hipernet jár 30 napra. Lakossági, illetve mobilinternetes ügyfelek ezt a MyTelenor alkalmazásban aktiválhatják, az akció visszavonásáig, legalább március 31-ig, telefonszámonként egyszer. Üzleti ügyfeleknek a FREE100GB kódot kell elküldeniük SMS-ben a 1744-es számra, szintén hétfőtől.

A Telekom minden ügyfelének (lakossági, üzleti és feltöltőkártyás egyaránt) 10 GB belföldi és EU-roaming mobil adatforgalmi egyenleget ad március 16-án 0 órától teljesen automatikusan. Akinek ez nem elég, további 5 GB-ot aktiválhat a Telekom alkalmazásban 30 napra, március 16-ától. Ez utóbbi csak lakossági és kisvállalati előfizetőkre érvényes. Ezen kívül a Telekom Videotékában több mint 200 film/epizód érhető el ingyenesen, kéthetente megújuló kínálattal pedig féláras akciókkal lehet filmeket nézni.

A Vodafone utoljára reagált a három hazai szolgáltató közül. Náluk egyrészt a legnépszerűbb oktatási anyagokat tartalmazó weboldalak adatkerethasználat nélkül érhetőek el. Emellett március 17-étől a My Vodafone alkalmazásból 15 GB extra mobilnetet aktiválhatnak a feltöltőkártyás és havidíjas lakossági ügyfelek, a kisvállalati ügyfelek pedig számlázási ciklusonként 5 GB-ot kapnak. Emellett a digitális TV-előfizetéssel rendelkező ügyfelek a Premium TV és FilmBox Pro csomag csatornákat érhetik el április 30-ig. (Az előbbi UPC TV, az utóbbi UPC és Vodafone TV előfizetéssel egyaránt nézhető.) ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Fotó: Telenor Magyarország

« Előző hír: Elindult az új Comanche korai hozzáférése
Következő hír: Bleeding Edge bétateszt – A Ninja Theory multira vált »