Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Nyáron érkezik a Command & Conquer Remastered Collection

Felújított verziót kap az RTS-klasszikus két epizódja.

2020.03.11. 10:03 | szerző: Dino | kategória: Játék

A felújítások korszakának továbbra sincs vége (miért is lenne, amikor a kiadók ha jól csinálják, könnyen kereshetnek vele sok pénzt ;-) ), ezúttal az Electronic Artstól érkezett bejelentés, mégpedig a Westwood klasszikus RTS-játékaival kapcsolatosan.

A Command & Conquer Remastered Collection az 1995-ben indult sorozat első két epizódját, azaz a Tiberian Dawn alcímmel is ismert Command & Conquert, valamint a Command & Conquer: Red Alertet tartalmazza. Természetesen mindkét program esetében megkapjuk a kiegészítőket is, azaz az első részhez a The Covert Operationst, a Red Alerthez pedig a Counterstrike-ot és a The Aftermath-t.

A június 5-én érkező pakk összeállításában a westwoodos fejlesztők által alapított Petroglyph is részt vesz, tőlük legutóbb a Conan Unconqueredet láthattuk a műfajban. Felújításra kerülnek az átvezető videók, a zenéket pedig újrakeverik, 20 számot pedig az eredeti zeneszerző, Frank Klepacki, valamint a Tiberian Sons közreműködésével rögzítik újra.

Egyszemélyes játék közben bármikor válthatunk majd a felújított, akár 4K-s felbontású grafika, valamint az eredeti változat között. Modernizálják a kezelőfelületet, például hogy az oldalsó sávon kevesebb görgetésre legyen szükség. A több mint 100 kampányküldetés mellé 250 multiplayer pályát is kapunk, de pályaszerkesztő is a rendelkezésünkre áll.

Az Originen és Steamen megvásárolható digitális verzió 20 euróba kerül, míg a Limited Run Games segítségével kétféle dobozos változatot is kiadnak, 60 ill. 150 dollárért, ezeket azonban csak április 10-éig lehet előrendelni. A drágább, 25th Anniversary Edition nevet viselő kiadásban olyan bónuszokat kapunk, mint például tiberium-kristály alakú 16 GB-os pendrive-ot (rajta a remasterelt zenével), 6 CD-n a játék zenéjét, posztert, kitűzőket, matricákat, valamint fém Mammoth tank replikát. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Készül a Realpolitiks II
Következő hír: Megerősítették a Horizon: Zero Dawn PC-s verziójának érkezését »