25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Közeleg Nintendo Switchen a Zombie Army Trilogy

A zombi-apokalipszis már a hónap végén kitör a konzolon.

Írta: GeryG

Újabb platformon támadnak hamarosan a náci uniformisban rothadó zombik. A Zombie Army Trilogy ugyanis heteken belül megérkezik Nintendo Switchre is. Eredetileg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra már 2015-ben jelnet meg, majd tavaly decemberben derült ki, hogy a Rebellion a negyedik rész fejlesztése mellett szakít időt az első három portolására is.

Természetesen az új kiadás a lehető legteljesebb élményt kínálja majd mindhárom sztori-fejezettel, horda móddal, rengeteg játszható karakterrel és lényegében minden valaha megjelent kiegészítéssel. És persze néhány extra funkcióval, mint a HD Rumble, amely kizárólag ezen a konzolon érhető el.

Végre azt is lehet tudni, hogy minderre meddig kell még várni, ugyanis a Zombie Army Trilogy március 31-én érkezik meg a Nintendo konzoljára.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Zombie Army Trilogy

Platform:

Fejlesztő: Rebellion

Forgalmazó: magnew

Megjelenés:
2015. március 6. PC
n/a: PS4, X1, Switch

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!