Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Mozi

Sorozat készül a The Last of Usból

Az HBO a Csernobil producerével dolgozik együtt a projekten.

2020.03.06. 11:11 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

A Sony és a Naughty Dog egyelőre nem vizsgázik jól filmkészítésből, hiszen első ilyen közös projektjük, az Uncharted már tíz éve nyúlik, és még csak most jutott el odáig, hogy egyáltalán elkezdődhessen a forgatás. De a legfrissebb hírek szerint hamarosan egy újabb hasonló projekt veheti kezdetét.

Ez pedig nem más, mint a stúdió másik sikerjátéka, a The Last of Us alapján készülő sorozat. Ennek elkészítésében nem csak a Sony és a Naughty Dog, de a PlayStation Productions és az HBO is kiveszi a részét – utóbbi csatornáján fogják majd vetíteni is. Egyelőre még nagyon korai stádiumban vannak az előkészületek, így szereplőkről, rendezőről vagy forgatókönyvíróról sem lehet beszélni. Azt viszont már lehet tudni, hogy a produceri feladatokat a nagy sikerű Csernobil minisorozatot is jegyző Craig Mazin látja el. A munkát mellette Neil Druckmann és Evan Wells is felügyeli a Naughty Dog részéről.

A sztori a hírek szerint az első játék idején játszódik majd, de azt nem tudni, hogy mennyire fog ahhoz kötődni: egy egyenes adaptációt vagy egy párhuzamos cselekményt kapunk-e. Egyelőre arról sincsenek hírek, hogy mikorra tervezik a premiert, így csak remélni lehet, hogy ez a projekt nem húzódik majd el 2030-ig… ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: The Last of Us

« Előző hír: Ezek lesznek az EGS következő ingyenes játékai
Következő hír: Megjelent a Broomstick League korai változata »