Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Kiderült, mikor jelenik meg a Those Who Remain

A horror kalandjáték már most előrendelhető.

2020.03.03. 15:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még 2018-ban jelentette be a Camel101 stúdió, hogy a klasszikusokból merített ihlet alapján készül a Those Who Remain horror kalandjátékuk. A projekt az elmúlt évek során lassan, de biztosan haladt előre, és mostanra jutott el odáig – a Wired Productions kiadó közreműködéséve –, hogy kitűzhették a premierdátumot.

A Those Who Remain története Dormont városkájában játszódik, amelyet ellepett a sötétség. Ez a sötétség pedig gonosz dolgokat rejt, emberek őrülnek meg vagy tűnnek el nyomtalanul. Hősünk, Edward egykor boldog életet élet családjával, ám ő is a sötétség hatása alá került, így egyetlen éjszaka alatt kell valahogy szembeszállnia a démonaival és legyőzni azokat. Ám korántsem biztos, hogy ez sikerül, és végül nem őrül meg ő is.

A játék a napokban új előzetest kapott, amelyből kiderül, hogy a megjelenésre PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is május 15-én kerül sor. Nintendo Switchre pedig néhány hónappal később várható. A Standard kiadás mellett PC-re és PS4-re lesz digitális és dobozos Deluxe Edition is, amely egy előzményeket elmesélő képregényt is tartalmazni fog. A különböző kiadásokat már elő is lehet rendelni a hivatalos oldalon. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Those Who Remain

« Előző hír: Half-Life: Alyx trailertrió
Következő hír: Curse of the Dead Gods próbakör – Kalandok az őrület templomában újra és újra »