Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Mozi

Antonio Banderasszal bővül az Uncharted stábja

Egyre több színész csatlakozik a projekthez, még a végén lesz is belőle valami.

2020.03.02. 19:36 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Azt már egy ideje lehet tudni, hogy az ifjú Nathan Drake szerepében Tom Hollandet láthatjuk majd, míg mentora és barátja, Victor „Sully” Sullivan bőrébe Mark Wahlberg fog bújni a hányattatott sorsú Uncharted moziban. Azt is lehet tudni, hogy nem egy direkt feldolgozás lesz, hanem egy eredettörténet, amely elsősorban a harmadik és negyedik játékban látott visszaemlékezésekre támaszkodik. Sőt, még azt is lehet tudni, hogy a rendezői széket (ma, de ki tudja, mit hoz a holnap…) a Venom mozit is jegyző Ruben Fleischer melegíti.

A sok apró részlet hosszú évek során került a helyére, és úgy néz ki, végre tényleg egyenesbe kerülhet a projekt. Olyannyira, hogy elkezdtek szállingózni az újabb nevek, akik csatlakozni fognak a szereplőgárdához. És nem is akármilyen nevek. Habár Antonio Banderas neve inkább a ’90-es években csengett nagyon jól, még ma is nagy sztárnak számít, aki szintén szerepelni fog az Unchartedben. Ha tippelnünk kellene a játékokban látott gazfickók alapján, azt mondanánk, ő lesz az ügyeletes gonosz. Mellette felbukkan majd Sophia Ali és Tati Gabrielle is, de az ő szerepüket még nagyobb homály fedi.

Az Uncharted mozi forgatását a tervek szerint még márciusban elkezdik, így végre tényleg kezd derengeni a fény az alagút végén. A premierre jelen állás szerint 2021. március 5-én kerülhet sor. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Dátumot kapott a PC-s Death Stranding
Következő hír: A Zordix felvásárolta az Invictus Gamest »