Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Fuser címmel érkezik a Harmonix új játéka

Ki szeretne egy fesztiválon DJ lenni?

2020.02.26. 21:53 | szerző: Sityi | kategória: Játék

Ha azt mondom, Harmonix, nem egy játékos kezd négy negyedben bólogatni – A Guitar Hero, Rock Band és Dance Central fejlesztői új zenei vizekre visznek minket idén ősszel. Ezúttal egy fesztiválon kapunk egy keverőpultot, négy decket, több mint száz számot, és ezek segítségével kell a tömeget minél jobb kedvre derítve felpörgetnünk.

Érdekes adalék, hogy ezúttal nem lesz semmilyen „műhangszer” – mindent az adott platform irányítóeszközével lehet majd elintézni. Nem kicsit vagyok erre kíváncsi, hiszen két deck megszólaltatásához se véletlenül ajánlott egy rendes DJ-kontroller, nemhogy négyhez...

A hivatalos weboldalon lévő videók alapján a számok egyes elemeit emelhetjük valahogy ki és kavarhatjuk egymásba – amolyan zenei legózás útján. A karriermódon kívül adott lesz a kötetlen freesytle játékmód is, emellett kollaborálhatunk (esetleg párbajozhatunk?) másokkal is online – sőt, alkotásainkat mind a játékon belül, mind az online közösségi tereken publikálhatjuk.

A repertoárból 16-ra már fény derült:

Eléggé vegyes ez így eddig... Lehet, hogy az én fantáziám szegényes, de nekem valahogy nem áll össze mondjuk a Smash Mouth Shrek-himnusza 50 Centtel, de valószínűleg csak bennem van a hiba. :-D

A Fuser Xbox One-ra, PlayStation 4-re, Nintendo Switchre és PC-re érkezik. ■

« Előző hír: Villámgyors monitort villantott az AOC
Következő hír: Table Manners teszt – Valentin-napi randiszimulátor »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 2)

Dino
Dino 2020.02.26. 22:00
Anno a DJ Heróban is voltak "érdekes" számkombinációk. :D
Sityi
Sityi 2020.02.27. 09:26
Soundtracket hallgattam - a legtöbb esetben egész ügyes mashupok születtek. Azért volt, amit józanul nem sütnék el egy buliban... :)