Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Hozz pusztulást a világra a Rogue Lordsban!

A Cyanide új szerepjátékában olyan arcokból verbuválhatunk csapatot magunknak, mint Drakula, Bloody Mary vagy a fehér ruhás hölgy.

2020.02.26. 14:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Cyanide a Leiki Studio csapatával közösen új szerepjátékon dolgozik. A Rogue Lords ötlete évekkel ezelőtt merült fel bennük, de csak most jutottak oda, hogy el is készítsék.

Egy körökre osztott szerepjátékról van szó, amelynek főhőse ezúttal maga, az ördög. Pontosabban az ördög csatlósai, akiket a játékosok irányíthatnak. Miután a gonosz megsemmisítő vereséget szenvedett, visszavonult, hogy új módját találja az emberek elpusztításának. Ehhez pedig olyan illusztris társaságot verbuvált össze, amelyben a leggonoszabb gonoszok sorakoznak: Drakula Bloody Mary, a fehér ruhás hölgy vagy épp Baron Samedi.

Őket irányítva kell minél nagyobb káoszt okoznunk a földön, hogy az emberiség újra félje az ördög nevét. Csakhogy lesznek, akik szembeszállnak velünk, és esélyük is lesz győzni. Ha elveszítünk egy csatát, vége a játéknak, az addig megszerzett tudás és képességek elvesznek, mindent kezdhetünk elölről. De ne feledjük: az ördögöt szolgáljuk, és mint ilyen… nos, csalhatunk is. A Rogue Lords PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre készül, és valamikor idén ősszel jelenhet meg. ■

« Előző hír: Nyáron jön a The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos
Következő hír: Dátumot kapott a Mount & Blade II: Bannerlord korai változata »